HOLTAN Flyone ilmakuvauspalvelu

Holtan Flyone on ilmakuvauspalvelu yrityksille kiinteistöjen tarkastukseen ja dokumentointiin ilmasta käsin multikopterilla, eli dronella.

Esimerkiksi kattojen, piippujen, seinien ja kaikkien sellaisten kohteiden tarkastaminen jotka ovat korkealla ja joihin ihmisen on vaikea kiivetä. Voimme myös ottaa ilmakuvaus valokuvan tai videon kohteestanne kotisivuillenne.

Sivun oikeasta laidasta näkee myös viimeisimmät ilmakuvauskuulumiset. Esimerkiksi ilmakuvauksen palvelupaketit.

Kalustona meillä on maailman parhaan valmistajan DJI:n multikopterit.

Multikoptereidemme kameralla pystymme taltioimaan laadukasta videokuvaa asiakkaillemme aina 4K resoluutioon asti.

Asiakas saa taltioidut videot ja kuvat muokkaamattomina ja he voivat näin tutkia tallenteesta haluamiansa asioita tai muokata tallennetta.

Pystymme myös lähettämään livekuvaa 720p ja 1080p resoluutiolla multikopteristamme esimerkiksi youtubeen 4G verkon alueella.

Ilmakuvaus on huomattavasti turvallisempi tapa tarkastella korkealla olevia kohteita kuin se, että ihminen joutuisi kiipeämään korkeaan kohteeseen.

Pyydä meiltä hinnasto ilmakuvauksesta osoitteesta info(at)holtansahko.fi tai puhelinnumerosta 0451713687.

Meidät löytää myös Trafin RPAS-toimijoiden hausta alla olevasta linkistä.


Esimerkkejä

Esimerkiksi tästä kuvasta huomataan helposti, että valonheittäjän kaapelit on poikkaistu ja valonheittäjä on jätetty roikkumaan katolle. Katolle on jätetty myös muuta tavaraa, jotka tulisi viedä katolta pois.

Sähköasennusten osalta täytyisi ottaa sähkömieheen yhteyttä, joka turvallisesti poistaisi heitteille jätetyt vanhat asennukset ja toteaisi jännitteettömyyden.

Tästä kuvasta huomaa, että katolla on yksi savunpoistoluukku auennut. Säätiedoissa ollut epävakaata säätä ja sateen mahdollisuus, joten aukeamissyy tulisi selvittää ja luukku saada kiinni.