Holtan Flyone on palkittu ja "Tiukkaa Faktaa Lennosta" tuottava ilmakuvauspalvelu yrityksille kiinteistöjen kuvaukseen/tarkastamiseen, lämpökuvaukseen ja dokumentointiin multikopterilla, eli dronella.

RAKENNUKSIEN TARKASTUKSET JA DOKUMENTOINNIT

Dronekuvauskalustollamme pystymme tekemään asiakkaalle kokonaisvaltaiseen visuaalisen tallenteen kohteen ulkopuolisesta reaaliaikaisesta tilanteesta. Kuvaamme kohteen kokonaisuudessaan ja teemme esim. katosta kuntoarvion, lämpökuvaamme kohteen, sekä analysoimme tulokset. Teemme myös kohteesta photogrammetrisen 3D kuvan, josta on asiakkaan helppo tutkia jälkeenpäin kohteen eri yksityiskohtia omalla internetselaimellaan.

LÄMPÖKUVAUS

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton menetelmä, jolla voidaan arvioida rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien toimivuutta, laatua ja kuntoa. Lämpökameralla voidaan tutkia kaikkia sellaisia kohteita joissa on lämpötilaero esim. Eristeviat/puutteet, kosteusvauriot (tarkemmatanalyysit vaativat usein aina lisätutkimuksina kosteusmittauksia jarakenteiden avausta), ilmavuodot, mekaaninen kunnossapito,sähkölaitteistojen kunnossapito, laaduntarkkailu, vuotopaikannukset jne.eli kaikki sellaiset kohteet/tapahtumat joista voidaan havaitalämpötilaero.

Droneilla tehtävä lämpökuvaaminen on äärimmäisen tehokas tapa löytää ongelmakohtia rakennusten ulkovaipasta.

Holtansähkö Oy tekee myös luonnollisesti sähkökeskusten lämpökuvauksia.

PHOTOGRAMMETRINEN 3D KUVA

Photogrammetrinen 3D kuva on useista valokuvista koostettu kokonaisuus, josta voi kuvattua kohdetta tutkia/pyöritellä 3D:ä esim. omalla verkkoselaimellaan. 3D kuvasta on todella helppo tarkastella isompaa kokonaisuutta yhdellä silmäyksellä.

DRONETOIMINTAAMME VAIKUTTAVAT ASIAT

* ICT LEVEL 1 Lämpökuvauksen henkilösertifikaattI
* Rakennusten lämpökuvaajan koulutus (henkilösertifikaatti
haussa)
* Kattojen kuntoarvioijan koulutus
* Ennakoivan kunnossapidon lämpökuvauskoulutus
* Toimintakäsikirjat, turvallisuusarvioinnit, auditoinnit,
vakuutukset, tilaajavastuu, dronerekisteröinti ja kaikki muut dronetoiminnan asiakirjat on kunnossa.

EsimerkkejäKohteessa haivaittu puutteita kattokaivoissa, katteessa ja veden kerääntymisessä tiettyihin paikkoihin.

Valaistuksen kytkimen rasian kohdalla eristepuutteita.